Healing Momenten

Online Healing Moment

 

Wil jij even lekker ontspannen, opladen, bijtanken, rust in je hoofd en/of een energie boost? Wil je uit de angst en naar liefde?
Om de week op dinsdagavond geef ik een online healing moment waarbij ik je van harte uitnodig.

Ik begeleid een heerlijke helende visualisatie waarin we healing en liefdes energie stromen. Geef een gezamenlijke healing en we sluiten dit moment af door gezamenlijk ‘seeds of light’ de wereld in sturen om liefde en licht te planten in de wereld.

Voor ieder Healing Moment kan jij je input geven. Misschien is er een onderwerp, situatie, gedachte of emotie dat je bezighoudt waar je graag aandacht voor zou willen.

Wanneer?
Een keer in de maand op dinsdagavond van  19:30 tot max 21:00 uur.
14 juli
11 augustus
8 september

Je kan je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Jij krijgt dan automatisch de Zoom uitnodiging gemaild.
Je kan kiezen om een avond deel te nemen of meerdere avonden.
Jij bepaalt wat je betaalt.

Wat wil je dat ik meeneem in de visualisatie? Welk onderwerp, gedachte, emotie etc.

Rose:
De healing avonden die Tanja organiseert en begeleid zijn altijd heel prettig en ontspannen. Ik ben nu drie keer bij een healing avond geweest en iedere keer voel ik me heel welkom.

Tanja begeleid ons door de avond heen met visualisaties, korte gesprekken en humor. Iedere keer komt een thema aan bod en is er ruimte om eigen behoeftes in te brengen.
Tanja is zorgvuldig en echt met haar aandacht bij ons als deelnemers. Ik merk dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van meditaties en ze kijkt echt naar wat er nodig is in het moment. Daarbij speelt ze ook altijd leuk in op de actualiteit van de dag of wat er gaande is in de wereld.
Het is iedere keer een heel fijn moment voor jezelf, om weer verbinding te voelen met waar het om gaat (liefde) uit je hoofd en in je hart en lichaam. Super bedankt Tanja voor deze fijne avonden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.