Bars Class

Access Bars Classes

Wil je graag zelf Access Bars leren geven? Dat kan in een dag.  Je bent dan Bars Practitioner en kan zo vaak als je wilt Bars uitwisselen (swappen) met andere Bars Practitioners.
De volgende data kan je  een Access Bars Class volgen bij mij in Soesterberg. Van 09:30 tot 18:00 uur.


Zondag 15 december 2019

Aanmelden

 

Wil je graag een Bars Class bij mij volgen maar kan je deze data niet. Neem dan contact  met mij op voor meer mogelijkheden.

Hoe ziet een Access Bars Class eruit en wat zijn de mogelijkheden met Access Bars?

Wil je meer Gemak en vreugde in je leven? Dan is het leren van de basis tool van Acces Consciousness de Access Bars een cadeau aan jezelf. Het mooie is je leert het in een dag. Tijdens de Bars Class ontvang je twee Bars sessies en geef je twee Bars sessies. Je ontvangt een Nederlands (of Engels) instructieboek en een certificaat. Na je eerste Bars Class ben je Bars Practitioner en mag je Bars aan anderen geven. Bijvoorbeeld aan vrienden en familie maar ook in je praktijk of salon. Naast de bijdrage die het ontvangen en geven van Bars zijn voor je lijf en de veranderingen die kunnen plaats vinden in je leven, zijn de Bars ook een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Je kan je aansluiten bij een Bars Swap groep bij jou in de buurt om Bars uit te wisselen met andere Bars practitioners.

De Bars zijn 32 energie punten op je hoofd. Een Bars behandeling is een van de basis tools van Acces Consciousness™. Door zacht deze 32 punten op je hoofd aan te raken laat je lichaam los wat niet meer werkt voor jou. Je raakt meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Een Bars behandeling helpt je om blokkades, overtuigingen en beperkende gedachten op te ruimen en je energie en gewaarzijn te verruimen. Je kunt Bars gebruiken om veranderingen mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven.

Lotte Brundel 2018
‘Onlangs had ik de vragen gesteld: hoe blijf ik in mijn eigen energie? Wat kan ik doen om gedachten en emoties te laten gaan die niet van mij zijn? Het universum stuurde mij Tanja van Moment Tanja met de Acces Bars op mijn pad! Daar bij spreek je jouw eigen helende energie aan, ruim je dingen op die niet van jezelf zijn en leer je tools om zaken anders te bekijken/ te laten gaan. Echt een aanrader!! Ik mag na vandaag de behandeling gaan geven. Wil je het zelf leren om te geven dan is Tanja echt een supervrouw daarvoor: Warmte, vertrouwen, rust en een goed observerend vermogen voor wat jij nodig hebt!!’

Wat is er nog meer mogelijk? 

Ik geef Bars Classes op maat. Dat wil zeggen als jij graag Bars wilt leren alleen met een vriend of vriendin, je partner, met vijf of tien anderen dan regelen wij dat samen. Ik kom naar jou of jij komt naar mij naar Soesterberg of Utrecht.  Hoe wordt het nog beter dan dat?  Wil je graag een Bars Class stuur me dan een mailtje: tanja@momenttanja.nl  of gebruik het contactformulier. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Prijzen Bars Classes

Prijzen voor een Bars Class zijn vastgesteld door Access Consciousness™ Amerika:
Volwassenen: € 300,–
Herhaal je de klas dan betaal je de helft: € 150,–
Kinderen tot 15 jaar mogen gratis deelnemen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.
Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft: € 150,–