Healing Avond

Healing Avond Tem je Kritische Stem
donderdagavond 14 november 2019

Wie ben jij zonder je innerlijke kritische stem?
Hoe zou je je voelen en wat zou je doen?
Hoeveel lol zou jij jij hebben met je leven?
Welke diepe verlangens komen er dan vrij?
Hoeveel meer lichtheid kan jij dan toelaten in jouw leven?

Herken je dat zo’n negatieve stem of gedachten op het moment dat je wakker wordt. Die negatief is over jou, je lijf, en/of jouw ideeën en dromen?
Zo’n stem of gedachten die jou er van weerhoudt te gaan doen wat jij echt wilt en de lichtheid te volgen die jij werkelijk bent? Je hebt eigenlijk een heleboel leuke ideeën maar je voert ze maar niet uit. Omdat er zo’n innerlijke stem is die hele goede reden lijkt te hebben waarom jij dat maar niet moet doen.  Als je heel eerlijk bent naar jezelf voel jij je eigenlijk best wel vaak klote (ik noem het maar even zoals het is) zwaar en moe. 
Kortom jouw innerlijke kritische stem heeft het hoogste woord en overstemt jou stem van liefde. 

Heb jij zin om deze innerlijke criticus een enorme (figuurlijke) klap op zijn kop te geven? 
Jouw kritische stem te veranderen en temmen?
Wil jij alle zwaarte van je af schudden?
Wil jij je weer goed voelen over wie jij bent en wat je doet en je weer laten leiden en inspireren door jouw stem van liefde?
Wil jij met meer gemak en plezier het leven creëren waar jij werkelijk naar verlangt?

Dan nodig ik je graag uit om donderdagavond 14 november naar De Healing Avond Tem je Kritische Stem in Amersfoort te komen. De eerste in de reeks Healing avonden. Deze avond ontvang je een healing op jouw innerlijke criticus. Je krijgt tools van mij om op een andere manier naar jou innerlijke kritische stem te kijken en een visualisatie en healing om een diepere verbinding te maken met jouw zelfliefde en de lichtheid die jij werkelijk bent.  Samen met mijn gitariste van mijn band Some Tree  maak ik  live muziek.  Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen over jouw innerlijke criticus.

Ik beloof je een avond met plezier, humor, healing , liefde en lichtheid om nooit te vergeten. En tools die jou helpen in je dagelijkse leven je innerlijke kritische stem te temmen en jouw stem van liefde weer te horen. Zodat jij weer bij jouw verlangen en lichtheid kan.

Voor 1 Ticket betaal je  € 25,– Kom je met zijn tweeën dan betaal je  samen  € 40,–

14 november 19:30 tot 22:00 uur.
Het Vlinderhuys
Koninginnepage
Barchman Wuytierslaan 51
Amersfoort

Ja ik ben klaar voor meer lichtheid  en meld mij nu aan 🙂