Healing Momenten

Online Healing Moment

Iedere dinsdag avond geef ik een online healing moment.

Ik begeleid een heerlijke helende visualisatie waarin we healing en liefdes energie stromen. We sluiten dit moment af door gezamenlijk ‘seeds of light’ de wereld in sturen  om liefde en licht te planten in de wereld.

Voor ieder Healing Moment kan jij je input geven. Misschien is er een onderwerp, situatie, gedachte of emotie dat je bezighoudt waar je graag aandacht voor zou willen.

Ieder dinsdag 19:30 tot ca 21:00 uur in ieder geval zolang het advies geldt elkaar niet in levende lijve te ontmoeten. Wat is er daarna allemaal mogelijk? Waarom stoppen als het een succes is 😉
Online
Vrijwillige donatie

Door aanmelding middels onderstaand formulier ontvang je automatisch de Zoom link voor deelname.

Wat wil je dat ik meeneem in de visualisatie? Welk onderwerp, gedachte, emotie etc.

Rose:
De healing avonden die Tanja organiseert en begeleid zijn altijd heel prettig en ontspannen. Ik ben nu drie keer bij een healing avond geweest en iedere keer voel ik me heel welkom.

Tanja begeleid ons door de avond heen met visualisaties, korte gesprekken en humor. Iedere keer komt een thema aan bod en is er ruimte om eigen behoeftes in te brengen.
Tanja is zorgvuldig en echt met haar aandacht bij ons als deelnemers. Ik merk dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van meditaties en ze kijkt echt naar wat er nodig is in het moment. Daarbij speelt ze ook altijd leuk in op de actualiteit van de dag of wat er gaande is in de wereld.
Het is iedere keer een heel fijn moment voor jezelf, om weer verbinding te voelen met waar het om gaat (liefde) uit je hoofd en in je hart en lichaam. Super bedankt Tanja voor deze fijne avonden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.